Antalya ili Kepez bölgesinde evden eve nakliyat işine mi gerek duyuyorsunuz.

Antalya evden eve nakliyat

önceki zamanlarda traktör ile profesyonel olmayan bir şekilde yapılmış olan ev eşyalarının taşınması yerini nakliye şirketlerine bırakmıştır. Son yıllarda müşteriler bu tip nakliyat işletmelerine başvurmaktadır. Profesyonel ev taşımacılık servisi veren işletmeleri oldukça uygun fiyatlara karşınıza çıkar.

Evden eve taşımacılık firmaları ev nakliyesi sağlayabilmesi için K3 sertifikasına sahip olmalıdır. Evrakları farklı kamyoncu korsan olarak hizmet sağlamaktadır. Eşyalarınızı  taşıtırken temiz bir taşımacılık şirketi ile anaşmaya çalışın.

Antalya evden eve nakliyat fiyatları

Antalya içerisinde taşımacılık gereksinimleriniz için il içi nakliye fiyatları kat durumuna göre farklılık gösterir. Şehir içerisinde yapılması istenilen nakliye ücretleri belirlenirken müşterinin istekleri göz önünde bulundurulur. Şehiri içerisinde nakliyat fiyatları ortalama 2000 TL civarındadır. Şehirlerarası nakliye ücretleri ise taşımacılığın yapılacağı mesafeye göre değişiklik göstermektedir. Mesafe uzadıkça ücret de artmaktadır.

Evden eve taşımacılık firmaları nasıl hizmet sunar?

Taşımacılık ticarethaneleri büyük ölçüde taşımacılık öncesi taşınacak olan eşyaları gözden geçirmek yapmak isteyecektir. Ekspertiz hizmeti sonrası müşteri ayrıntılı bir şekilde bilinçlendirilerek fiyat teklifi sunulur.

Nakliyat hizmeti evden eve kasalı kamyonet ile tamamlanmaktadır. Taşımacılık işlemleri yüksek katlı yapılardan yapılacaksa vinç sistemi kullanılmaktadır.

Antalya Kepez Sigoralı evden eve nakliye

Nakliyat esnasında olabilecek her türlü ziyan için sigortalı hizmet sağlanmaktadır. Sigorta şirketi mobilyaların zarar görmesi halinde bir uzman kişi tayin ederek zararı belirlemektedir. Sigortalı evden eve nakliyat hizmeti neredeyse tüm nakliyat şirketleri tarafından tercih edilmektedir.

Evden eve nakliyat süreci nasıl olmalıdır?

Hizmet alacak olan kişi öncelikle beklentilerini nakliye işletmesi yetkilisine detaylı bir şekilde anlatmalıdır. Firma yetkilisi müşterinin istekleri doğrultusunda fiyat teklifini sunmaktadır.

Nakliyat firmasına eşyalarını eksik anlatan birçok ile ev sahibi ile karşı karşıya gelmekteyiz. Bu şekil durumlarda ciddi sorunlar yaşamaktayız. Ev sahibinin eşyalarını eksik beyan etmesi halinde nakliyecinin bütün planları bozulmaktadır.

uluslararası evden eve taşımacılık istanbul evden eve nakliyat kayseri evden eve nakliyat uluslararası evden eve nakliyat evden eve nakliyat uluslararası zati eşya taşımacılığı Evden Eve Nakliyat Ankara Evden Eve Nakliyat Evden Eve Nakliyat Uşak Evden Eve Nakliyat